Marketing & Social Media Support

Eindelijk heb je weekend! Je hoofd zit vol met leuke plannen wat je dit weekend allemaal wil gaan doen. Vanuit je ooghoeken zie je de laptop op tafel staan. Deze heb je bewust laten staan als reminder voor je Marketing & Social Media activiteiten. Het is namelijk de bedoeling dat je dit weekend jouw blog gaat promoten op social media. Je hebt al even niet meer naar de plugins op je website gekeken, deze moeten waarschijnlijk worden geüpdatet. Daarnaast liggen er nog een aantal marketing klussen meer op je te wachten.

Maar nu eerst weekend denk je bij je zelf! Maandag weer een dag. Je zet deze taken op je to-do-lijst, maandag het eerste werk denk je bij jezelf. Maandagochtend je start je computer op en haalt ondertussen een kop koffie. Je installeert jezelf achter de computer om je blog op je website te plaatsen en deze te gaan promoten. Ook moest je nog bijpassende foto’s te zoeken. Dan gaat de telefoon… een spoedklus… Balen maar voor deze klus kun je een factuur gaan sturen. Dus denk je bij jezelf ik maak vanmiddag wel even tijd…. Herken jij dit uitstel gedrag?

Maar wist je dat er verschillende tools zijn voor het plannen van jouw social media berichten. Deze tools zijn een handig hulpmiddel, ze zorgen ervoor dat je op een vast moment in de week je berichten kan plannen. Helaas is het wel zo dat je alsnog zelf je berichten in de tools moet zetten, de bijpassende foto’s moet zoeken en een planning moet maken voor een geschikte datum en tijdstip. Dus kost het je nog steeds veel tijd. Super tof als je deze werkzaamheden kan uitbesteden, toch? Ik wil je hier graag mee helpen. De resultaten zullen als volgt zijn:

  • Berichten zijn ingepland
  • Jouw profielen worden beheert/opgezet en beschrijvingen zijn bewerkt/toegevoegd
  • Berichten zijn beantwoord
  • Content op de website is up to date
  • Blogs zijn geplaatst op jouw website
  • Reacties op jouw blogs zijn beantwoord
  • Niet werkende links zijn gecontroleerd en problemen verholpen
  • Rechten vrije afbeeldingen zijn gezocht

Klinkt dit geweldig? Neem dan snel contact met mij op.