Over VA “Judith”

Mijn naam is Judith van der Heijden en ik woon in het altijd gezellige Veghel. Na ruim 14 jaar in een ondersteunende functie te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om mijn eigen bedrijf te starten. Bovendien geeft het werken als Virtual Assistant (VA) mij de ruimte om werk en privé beter in balans te brengen.

Doelstelling

Als eerste is mijn doel als VA te zorgen voor ruimte in jouw hoofd zodat jij aan jouw bedrijf kan werken. Indien jij zaken kan loslaten en daarnaast er op kan vertrouwen dat de werkzaamheden worden uitgevoerd, krijg jij weer focus op jouw passie en corebusiness.

Iedereen heeft zijn eigen talenten. Deze komen echter pas volledig tot hun recht als ze op de juiste manier worden ingezet. Daarom zal ik, als jouw Virtual Assistant, jou volledig ontzorgen met werkzaamheden welke dagelijks terugkeren. Werkzaamheden die je veel energie kosten. Op deze manier ontstaat er voor jou echt ruimte om aan je bedrijf te werken.

Dat ik, als VA, op afstand met je samenwerk aan jouw bedrijf betekent niet dat er geen ruimte zal zijn voor face tot face contact. Integendeel, we hebben de mogelijkheid tot videobellen of ik kom gezellig bij je op kantoor zodat we onder het genot van een kop koffie de lopende zaken door kunnen spreken.

Mijn werkplek

Thuis heb ik mijn eigen kantoor, zodat ik ongestoord jou kan ondersteunen. Het mag voor zich spreken dat ik zorg voor mijn eigen apparatuur, software, communicatiemiddelen en scholing. Immers ben ik net als jij een ondernemer, ik weet wat er allemaal bij komt kijken en waar jij tegen aan loopt.

Mijn karakter

Aan mij heb je een betrouwbare, leergierige en loyale Virtual Assistant en sparringspartner. Ik sta enthousiast in het leven en hou van spontane activiteiten. Hoewel uitdagingen spannend zijn, weerhoudt mij dat er niet van om deze aan te gaan. De enige manier om te groeien is nieuwe dingen te proberen en uit je comfortzone te stappen.

Wil je weten wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met mij op.