Pakketten en Tarieven

Als Virtual Professional ben ik flexibel inzetbaar. Ik kan jou ondersteunen vanaf een paar uur per maand of meerdere uren per week. Je kan mij dus inzetten voor precies het aantal uren dat bij jou en je onderneming past. Lees snel verder om ontdekken uit welke pakketten jij je keuze kan maken.

Om jou en je onderneming optimaal van dienst te kunnen zijn werk ik met 3 soorten pakketten. Je kan kiezen uit de volgende opties.

  • Uurtarief
  • Strippenkaart
  • Abonnement

Uurtarief

Bij deze optie ontvang je bij de factuur een gedetailleerd urenoverzicht. Hierdoor heb je een duidelijk overzicht van wat ik in welke uren voor je heb gedaan. Een opdracht op basis van regie zal 2 wekelijks worden gefactureerd.

Strippenkaart

De strippenkaart bied ik aan in drie verschillende varianten. Je kan een strippenkaart kopen van 10, 20 of 30 strippen. Elk uur dat ik voor jouw werk kost 1 strip. Een strippenkaart is een ideale manier om te kijken of het werken met mij goed bij jou en je onderneming past.
Mijn strippenkaarten zijn 3 maanden geldig. Voordat de door jouw ingekochte strippen op zijn, zal ik je hiervan op de hoogte stellen. We kunnen dan samen kijken welke optie op dat moment het best bij jou en je onderneming past.

Soms: 10 strippen à € 500,00

Regelmatig: 20 strippen à € 950,00

Vaak: 30 strippen à € 1.350,00

Abonnementen

Ben je al helemaal overtuigd dat het werken met een Virtual Professional bij jouw visie past? Sluit dan een abonnement af. Dit geeft jou de absolute zekerheid dat ik de afgesproken uren ook echt beschikbaar ben. Je kan kiezen uit drie verschillende varianten.

Abonnement “START” vanaf € 250,00

Heb je af en toe behoefte aan extra ondersteuning, dan past dit abonnement perfect bij jou. Bij dit abonnement ondersteun ik jou minimaal 5 uur per maand. De werkzaamheden zullen we van te voren afstemmen.

Abonnement “ONTWIKKEL” vanaf € 475,00

Ben je er helemaal zeker van dat ik jou met regelmaat kan ondersteunen? Dan is dit abonnement voor jou. Ik zal minimaal 10 uur per maand beschikbaar zijn voor jou om de afgesproken werkzaamheden te verrichten.

Abonnement “GROEI” vanaf € 900,00

Yess je bent helemaal overtuigd dat je met mij wil samenwerken omdat het jou meer tijd en ruimte geeft om aan jouw onderneming te werken en jou dus geld oplevert. Bij dit abonnement pas ik mijn planning aan op die van jou. Geweldig toch?!
Ik zal minimaal 20 uur per maand beschikbaar zijn om de vooraf afgesproken werkzaamheden voor jou uit te voeren.

Mocht je het lastig vinden om te bepalen welke van deze pakketten het best bij jou past… geen probleem ik ga graag met je in gesprek om zo met jou de beste passende keuze te kunnen maken.

Denk je meer uren nodig te hebben? Neem dan contact met mij op voor advies op maat.